top of page

Promítání filmu o psychospirituální krizi v Kroměříži /video s besedou v článku/



Na Kroměřížské promítání filmu o psychospirituální krizi s názvem „Z temnoty duše… světlo“ dorazili i zaměstnanci kroměřížské psychiatrické nemocnice. Diskuze i na tomto promítání trvala hodinu a půl a nesla se v konstruktivním duchu.


Vedoucí terapeutického týmu centra Holos MUDr. Milan Hrabánek v rámci diskuze poukázal na nezbytnost klasické psychiatrické péče u řady diagnóz, ale zároveň na chyby klasické psychiatrie v diagnostice a tím pádem i následné léčbě některých případů, zejména lidí v psychospirituální krizi. Přitom oficiální psychiatrická literatura se tématu psychospirituální krize věnuje (např. Psychiatrie autora Cyrila Höschla, či Krizová intervence Daniely Vodáčkové), většina lékařů však s tématem dále nepracuje.


Další možnost zhlédnout dokument bude 16. ledna v Holos Centru v Opavě. I po tomto promítání proběhne beseda s Milanem Hrabánkem a dalšími účinkujícími.


Bližší informace o celém projektu najdou zájemci na webu www.ztemnotydusesvetlo.com a na webu Holos Centra www.holos.cz.


Nejnovější příspěvky
Archiv
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page